Tapaa tekijät -ilta Taiteiden yönä

Kuvassa Tapaa tekijät -illan yksi vieraista eli Brechtiä jokanaiselle käsikirjoittaja Sirpa Kähkönen vaaleaa taustaa vasten sekä kulmassa kuva Johannes Korpijaakosta Brechtinä ikonimaisessa kuvassa.

18.08.2022 19:30

 

Tapaa tekijät -ilta

Vapaa pääsy

Kesto: 1h

 

Tapaa Brechtiä jokanaiselle käsikirjoittaja Sirpa Kähkönen ja muita työryhmän jäseniä Helsingin Taiteiden yössä!

Brechtiä jokanaiselle on Musiikkiteatteri Kapsäkin syksyn ensimmäinen ensi-ilta. Tässä avoimessa keskustelutilaisuudessa pääset tapaamaan Brechtiä jokanaiselle -työryhmän jäseniä ja kuulemaan pintaa syvemmältä, mistä näytelmässä on kyse ja miten idea näytelmästä syntyi. Illan aikana kuullaan myös muutama musiikkiesitys näyttelijöiden esittämänä.

Teatterisalimme yhteydessä toimii ravintola Bistro K, josta voit hakea mukaasi virvokkeen ennen tilaisuuden alkua. Teatterisalissamme on pöytäkatsomo (permanto anniskelualuetta). Lisäksi osallistujilla on mahdollisuus ostaa paikan päällä lippuja Brechtiä jokanaiselle esitykseen -25% alennuksella. Tarjous koskee perushintaista lippua ja on voimassa vain kyseisenä iltana.

Illan emäntänä toimii Reetta Ristimäki.

Lavalla myös näyttelijät Katariina Lantto, Petriikka Pohjanheimo ja Johannes Korpijaakko sekä pianisti ja teoksen säveltäjä Marko Puro.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Brechtiä jokanaiselle ensi-ilta 29.9.2022 klo 19 Musiikkiteatteri Kapsäkissä.

Kuva: Jonne Räsänen/Otava