Tervetuloa turvallisesti teatteriin!

Tervetuloa Kapsäkin syyskaudelle!

Jatkamme esitystoimintaamme 50 hengen kapasiteettirajoituksella! Kapsäkin onneksi tilamme ovat valmiiksi jo lohkottu kahteen eli permantoon ja parveen. Ja molempiin on erilliset sisäänkäynnit eikä ylimääräisiä kohtaamisia näin ollen tapahdu. Valitettavasti joitakin esityksiä on myös pakko siirtää/peruuttaa. Tiedotamme kaikkia lipun ostaneita tarkemmista käytännöistä hyvissä ajoin ennen esitystä sähköpostitse. Jos olet epävarma siitä, oletko jättänyt lipunoston yhteydessä yhteystietosi voit laittaa meille sähköpostia info@kapsakki.fi tai soittaa 045 120 1200 (ma-pe klo 11-15). Muutoinkin on hyvä tarkistaa nettisivuiltamme tai FB:stä mahdollisia muutoksia.  Teatterille saapuessanne henkilökunta ohjaa teidät oikealle ovelle ja oikeille istumapaikoille sekä porrastaa poistumisen.

Etelä-Suomen aluehallintoviraston tuoreimpien kokoontumisrajoitusten mukaiset uudet terveysturvallisuusohjeet löydät tästä. 

Toivomme edelleen, että ostatte liput ennakkoon lippu.fi tai info@kapsakki.fi, näin varmistatte paikkanne ja mahdollistatte sujuvan sisääntulon.

Teatterit ovat erittäin turvallisia!  Tämä huomioidaan viimein myös valmisteilla olevassa uudessa hybridimallissa, joka tulee mahdollistamaan kulttuurialan laajemman avaamisen astuessaan voimaan lokakuussa. Hyvillä mielin toivotamme teidät tervetulluiksi tapahtumiimme!