Tervetuloa turvallisesti teatteriin!

Tervetuloa Kapsäkkiin!

Syksymme pääsee jatkumaan lähes normaalilla kapasiteetilla! Mikäli esityksiin tulee muutoksia tai peruutuksia, tiedotamme kaikkia lipun ostaneita tarkemmista käytännöistä hyvissä ajoin ennen esitystä sähköpostitse. Jos olet epävarma siitä, oletko jättänyt lipunoston yhteydessä yhteystietosi voit laittaa meille sähköpostia info@kapsakki.fi tai soittaa 045 120 1200 (ma-pe klo 11-15). Muutoinkin on hyvä tarkistaa nettisivuiltamme tai FB:stä mahdollisia muutoksia.

Toivomme edelleen, että ostatte liput ennakkoon lippu.fi tai info@kapsakki.fi, näin varmistatte paikkanne ja mahdollistatte sujuvan sisääntulon.

Mikäli olette esimerkiksi sairastumisen vuoksi estyneitä, osallistumaan esitykseen, johon olette ostaneet liput, vaihdamme ne joustavasti joko lahjakorttiin tai toiseen esitykseen.

Teatterit ovat erittäin turvallisia!  Tämä huomioidaan viimein myös valmisteilla olevassa uudessa hybridimallissa, joka tulee mahdollistamaan kulttuurialan laajemman avaamisen astuessaan voimaan lokakuussa. Hyvillä mielin toivotamme teidät tervetulleiksi tapahtumiimme!