Tiedote kevään esityksistä 22.3.

Musiikkiteatteri Kapsäkin näytökset on peruttu 30.4. asti ja on todennäköistä, että kaikki kevään esitykset siirtyvät tai peruuntuvat kokonaan. Osalle esityksistä on jo löytynyt korvaava aika syksyltä ja lipun ostaneita on informoitu lippujen siirtymisestä suoraan uuteen esitysaikaan. Etsimme parhaillaan uusia esitysaikoja ja kerromme niistä mahdollisimman pian. Suosittelemme seuraamaan näitä sivuja.

 

Perutut esitykset: 

Jos haluatte, että teille palautetaan lippurahat takaisin niin olettehan yhteydessä suoraan lippu.fi (31.5.2020 mennessä), joka hoitaa palautukset. Voitte myös tukea teatteria ja esiintyjiä, ja olla pyytämättä lippurahoja takaisin. Näin toimimalla voitte olla tukemassa teatterin olemassaoloa jatkossa. Kiitos!

 

Siirretyt esitykset: 

Jo ostetut liput käyvät automaattisesti uuteen korvaavaan esitykseen. Mikäli uusi päivämäärä ei sovi teille, voitte olla pyytämättä rahojanne takaisin ja tukea näin teatteria ja esiintyjiä. Kiitos! Jos kuitenkin haluatte, että saatte lippurahat takaisin, niin olettehan yhteydessä suoraan lippu.fi (31.5.2020 mennessä), joka hoitaa palautukset.

 

OHJE LIPPUJEN PALAUTUKSIIN:

Lippurahojen palautukset hoidetaan verkkolinkin kautta: https://web.lippu.fi/palautus/
PS.  Julkaisemme syksyn ohjelmistoa nyt poikkeuksellisesti sitä mukaan, kun se vahvistuu. Olemme saaneet juuri lahjakortit Kapsäkkiin myyntiin lippu.fi:lle. Voit käydä ostamassa lahjakortin valitsemallasi summalla ja nauttia esityksistä myöhemmin. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Meidät tavoittaa helpoiten info@kapsakki.fi

Ystävällisesti, Kapsäkin tiimi