Timo Tuominen, Brel…rakastakaa! -konsertti

Mustavalkoinen kuva, jossa näyttelijä Timo Tuominen mikin kanssa ja päällä punaisella teksti: Timo Tuominen, Brel....Rakastakaa!

27.04.2024 19:00

OSTA LIPUT

 

Timo Tuominen, Brel…rakastakaa! -konsertti

Rakastetun ja karismaattisen näyttelijän, Timo Tuomisen rakkaus Brel-chansoneihin on synnyttänyt jo runsaat 80 käännöstä, painottuen harvinaisempiin, suomeksi aiemmin kääntämättömiin lauluihin. Yleisön pyyntöihin on nyt vastattu! Tuominen on koonnut aiempien vuosien esityksistään uuden kokonaisuuden kaikkien meidän iloksi. 

Ilta koostuu belgialaisen chansonin mestarin yli kahdestakymmenestä laulusta, joista jokainen on kuin pieni näytelmä. Tarkkaan mietitty dramaturgia ja tarinat tekevät elämyksestä konsertin ja teatterin välimaastossa liikkuvan esityksen. 

Timo Tuominen, Brel…rakastakaa! -konsertti sisältää kaikkein tunnetuimmat ja rakastetuimmat ”Brel-hitit”, kuten ”Ne me quitte pas”, ”La chanson des vieux amants”, ”La valse à 1000 temps”, ”Je ne sais pas”, ”Amsterdam”, ”La Fanette” sekä useita muita ravistelevan rosoisia ja hillittömän hauskojakin kappaleita.  

Intiimin klubitunnelman luo tämä yhteenhioutunut ensemble: 
Timo Tuominen, laulu
Tomi Rikkola, kitara ja alttoviulu
Jori Huhtala, kontrabasso
Marko Roininen, piano, haitari
Tuomas Timonen, rummut

 

Liput: 36€/32€

Kesto: n. 2h 15min (sis. väliajan)

Parvipaikat pääset ostamaan, kun rullaat Lippu.fi verkkokaupan sivua alaspäin. 

 

Esityksessä pöytäkatsomo (permanto anniskelualuetta). 

 

Varaa itsellesi väliaikatarjoilu Bistro K:sta!

Teatterimme yhteydessä toimii Bistro K ravintola, josta voi varata väliaikatarjoilut esityksen yhteyteen tai illallispöydän joko ennen tai jälkeen esityksen.

VARAA TARJOILUT TÄÄLTÄ