Tohtori Zeiffal, tohtori Zeigal ja virtahepo, jota ei koskaan saatu kiinni

Kuvassa virtahepotutkijat Zeiffal ja Zeigal valkoisissa lääkärintakeissa ja suurissa silmälaseissa ihemmettelemässä näkemäänsä.

03.12.2022 11:00 | 03.12.2022 14:00

OSTA LIPUT

 

Tohtori Zeiffal, Tohtori Zeigal ja virtahepo, jota ei koskaan saatu kiinni

Liput: 20€ /14€

Perhelippu: 65 €

Kesto: n. 60min (ilman väliaikaa)

Hulvaton komedia on suomalainen versio palkitusta ja Englannissa suurta suosiota saaneesta esityksestä Dr Zeiffal, Dr Zeigal and the Hippo That Can Never Be Caught.

Kyseessä on koko perheen komedia, jossa kaksi hupaisaa virtahepotutkijaa esittelevät tutkimuskohdettaan yleisölle. Luento saa kuitenkin yllättäviä käänteitä, kun paikalle porhaltaa aito ja elävä virtahepo.

Esityksen rooleissa esiintyvät lastenteatterin ammattilaiset: teatteri­ohjaaja-klovni Taina Mäki-Iso ja oopperalaulaja-klovni Jouni Bäckström. Esityksen on ohjannut lontoolaisen The Mouths of Lions -teatterin taiteellinen johtaja Georgia Murphy, joka ohjasi myös näytelmän kantaesityksen Englannissa. Tekijöitä yhdistävät lastenteatterin lisäksi opinnot maineikkaassa komediakoulussa Ecole Philippe Gaulierissa Ranskassa.

Ensiesitys oli 15.9.2018 Musiikkiteatteri Kapsäkissä. Esitys on nähty myös mm. Punainen helmi- ja Hurraa! -festivaaleilla sekä Oulussa lasten ja nuorten teatterifestivaaleilla.

 

”Hilpeä hiponmetsästys riemastuttaa” – HS / Jussi Toivainen

 

”Vauhdikas esitys sai yleisön villiintymään. Hip hip hurraa! Hippoa tuli heti ikävä.” – Kaleva / Eeva Kauppinen

 

Alkuperäiskäsikirjoitus: Georgia Murphy, Louise Dickinson, Oli Weatherly

Suomennos: Jouni Bäckström

Rekvisiitan ja lavastuksen toteutus: Petri Bäckström

Hippo-puku: Sarita Vepsäläinen

 

Esiintyjät: Jouni Bäckström ja Taina Mäki-Iso

 

Suositusikä: 4+

 

Varaa itsellesi väliaikatarjoilu Bistro K:sta!

Teatterimme yhteydessä toimii Bistro K ravintola, josta voi varata väliaikatarjoilut esityksen yhteyteen tai illallispöydän joko ennen tai jälkeen esityksen.

Varaa tarjoilut täältä 

Tutustu ohjelmistoomme