Tohtori Zeiffal, tohtori Zeigal ja virtahepo, jota ei koskaan saatu kiinni

Kuvassa virtahepotutkijat Zeiffal ja Zeigal valkoisissa lääkärintakeissa ja suurissa silmälaseissa ihemmettelemässä näkemäänsä.

03.11.2024 10:00

OSTA LIPUT

 

Tohtori Zeiffal, tohtori Zeigal ja virtahepo, jota ei koskaan saatu kiinni

Hulvaton komedia on suomalainen versio palkitusta ja Englannissa suurta suosiota saaneesta esityksestä Dr Zeiffal, Dr Zeigal and the Hippo That Can Never Be Caught.

Kyseessä on koko perheen komedia, jossa kaksi hupaisaa virtahepotutkijaa esittelevät tutkimuskohdettaan yleisölle. Luento saa kuitenkin yllättäviä käänteitä, kun paikalle porhaltaa aito ja elävä virtahepo.

Esityksen rooleissa esiintyvät lastenteatterin ammattilaiset: teatteri­ohjaaja-klovni Taina Mäki-Iso ja oopperalaulaja-klovni Jouni Bäckström. Esityksen on ohjannut lontoolaisen The Mouths of Lions -teatterin taiteellinen johtaja Georgia Murphy, joka ohjasi myös näytelmän kantaesityksen Englannissa. Tekijöitä yhdistävät lastenteatterin lisäksi opinnot maineikkaassa komediakoulussa Ecole Philippe Gaulierissa Ranskassa.

Ensiesitys oli 15.9.2018 Musiikkiteatteri Kapsäkissä. Esitys on nähty myös mm. Punainen helmi- ja Hurraa! -festivaaleilla sekä Oulussa lasten ja nuorten teatterifestivaaleilla.

 

Liput: 26€/ 16€

Perhelippu neljälle: 72 €

Kesto: n. 60 min (ei väliaikaa)

Parvipaikat pääset ostamaan, kun rullaat Lippu.fi verkkokaupan sivua alaspäin.

 

Suositusikä: 4+

 

Tutustu muihin lasten esityksiimme