SIIRRETTY Tohtori Zeiffal, Tohtori Zeigal ja virtahepo, jota ei koskaan saatu kiinni

Esitys siirtyy 21.3.2021 klo 13 ja klo 15.30. Olemassa olevat liput käyvät sellaisenaan uuteen esitysajankohtaan.

Mikäli haluatte vaihtaa Lippupisteeltä ostetut, perutun esityksen liput lahjakorttiin, voitte laittaa siitä viestin Lippupisteelle osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi tai soittaa numeroon 0600 900 900 (2 e/alk.min+mpm/pvm). Viestistä tulee käydä ilmi postiosoite sekä palautettavien lippujen lippunumerot tai muu yksilöivä tieto, esim. tilausnumero. Lippupisteen asiakaspalvelussa mitätöidään asiakkaan liput ja lähetetään asiakkaalle postitse Musiikkiteatteri Kapsäkin lahjakortti, jonka arvo on lipun hinta ilman palvelupalkkioita. Lippu.fi maksaa postituskulut. Myyntipisteet eivät tee hyvityksiä lahjakortille.

Mikäli tämä ajankohta ei käy sinulle, voit hakea rahanpalautusta tästä 31.10.2020 mennessä.

Korvaava esitysajankohta on siis

21.3.2021 klo 13 & 15:30

Liput: 14 € / 20 € Perheliput: 65 €

OSTA LIPUT TÄSTÄ!
Hulvaton komedia on suomalainen versio palkitusta ja Englannissa suurta suosiota saaneesta esityksestä Dr Zeiffal, Dr Zeigal and the Hippo That Can Never Be Caught.

Kyseessä on koko perheen komedia, jossa kaksi hupaisaa virtahepotutkijaa esittelevät tutkimuskohdettaan yleisölle. Luento saa kuitenkin yllättäviä käänteitä, kun paikalle porhaltaa aito ja elävä virtahepo.

Esityksen rooleissa esiintyvät lastenteatterin ammattilaiset: teatteri­ohjaaja-klovni Taina Mäki-Iso ja oopperalaulaja-klovni Jouni Bäckström. Esityksen on ohjannut lontoolaisen The Mouths of Lions -teatterin taiteellinen johtaja Georgia Murphy, joka ohjasi myös näytelmän kantaesityksen Englannissa. Tekijöitä yhdistävät lastenteatterin lisäksi opinnot maineikkaassa komediakoulussa Ecole Philippe Gaulierissa Ranskassa.

Ensiesitys oli 15.9.2018 Musiikkiteatteri Kapsäkissä. Esitys on nähty myös mm. Punainen helmi- ja Hurraa! -festivaaleilla sekä Oulussa lasten ja nuorten teatterifestivaaleilla.

HS *****
”Hilpeä hiponmetsästys riemastuttaa” -Jussi Tossavainen

”Vauhdikas esitys sai yleisön villiintymään. Hip hip hurraa! Hippoa tuli heti ikävä.”
– Kaleva / Eeva Kauppinen

Alkuperäiskäsikirjoitus: Georgia Murphy, Louise Dickinson, Oli Weatherly
Suomennos: Jouni Bäckström
Esiintyjät: Jouni Bäckström ja Taina Mäki-Iso
Rekvisiitan ja lavastuksen toteutus: Petri Bäckström
Hippo-puku: Sarita Vepsäläinen

Suositusikä: 4+
Kesto: n. 60 min

Kuva: Mika Haaranen