Tribuuttikonsertti: ”Softly, with Feeling” – Peggy Leen elämä ja laulut – Shirley Sparks ja Antti Sarpila Swing Band – PERUTTU

26.05.2021 19:00 | 24.08.2021 19:00

Osta liput

Liput: 34€ / 29€

Kesto: n. 2 h (sis.väliajan)

Keskiviikkona 26.5.2021 tulee kuluneeksi 101 vuotta legendaarisen amerikkalaisen vokalisti Peggy Leen syntymästä. Upeaääninen Shirley Sparks ja huippumuusikoista koostuva Antti Sarpila Swing Band tulkitsevat tämän sielukkaan laulajan monipuolista tuotantoa, johon kuuluvat mm. Fever, Johnny Guitar ja Golden Earrings.

Shirley Sparks ja Antti Sarpila ovat kansainvälisen tason taiteilijoita, joita yhdistää rakkaus amerikkalaiseen 1900-luvun alun Classic Jazziin. Sparks ja Sarpila ovat tehneet yhteistyötä aiemmin muun muassa 1920-luvun teemalla konsertissa ”The American Dream”.

Laulajatar Shirley Sparksilla on 25 vuoden esiintymiskokemus teatterin, oopperan ja klassisen laulun puolelta. Sydän kuljetti hänet monien vaiheiden kautta amerikkalaisen Classic Jazzin pariin.

Kansainvälisesti tunnettu klarinetisti ja saksofonisti Antti Sarpila esiintyy aktiivisesti sekä Suomessa että ulkomailla 1900-luvun alkupuolen Dixieland-, Swing- ja Classic Jazz -ohjelmistoilla.

”Softly, with Feeling” -juhlakonsertissa kuullaan vivahteikkaita sävelmiä Peggy Leen laajalta uralta: Benny Goodman Orchestran Big Band -aikojen hiteistä hienostuneisiin balladeihin, ja rytmikkäästä elokuvamusiikista Leen omiin, hänelle henkilökohtaisesti tärkeisiin sävellyksiin.

Esiintyjät: Antti Sarpila Swing Band solistinaan Shirley Sparks

Kuva: Kalleheikki Kannisto