Unikuskit

Unikuskit  la 7.9. klo 13 & 15

Liput: 14€/20€

Perheliput: 65 €

 

Vuoden 2019 ITU-palkinnon voittaja!

Unikuskit on railakas ja anarkistinen nukketeatteriseikkailu 4-9-vuotiaille ja aikuisille. Esitys perustuu lasten näkemiin uniin, joita on kerätty haastatteluilla päiväkodeissa ja alakouluissa.

On sellanen kone, joka tekee unia. Sen nimi on Unikone. Se on monityökone, joka voi tehdä mitä vaan.

Me Unikuskit ollaan Unikoneen käyttäjiä.Tämä on kertomus meidän seikkailuista yhtenä yönä, kun Unikone meni epäkuntoon eikä kaikki mennytkään ihan niin kuin yleensä.

Matkalla unimaailmoissa me kohdattiin kummia, ystävällisiä ja hurjiakin olentoja.Me oltiin rohkeita ja neuvokkaita ja löydettin lopulta unien läpi takaisin valveille.

 

Konsepti ja käsikirjoitus: Valto Kuuluvainen, K Rasila ja työryhmä

Visuaalinen suunnittelu ja toteutus, nuket: K Rasila

Äänisuunnittelu: Maura Korhonen

Ohjaus: Valto Kuuluvainen

Näyttämöllä: Elisa Salo ja Eero Ojala

Ääniroolissa:Miska Huttula

 

Kesto: n. 55 min

 

 

3 thoughts on “Unikuskit

 1. Pingback: Hippalot – lasten taidefestivaalit Hämeenlinnassa - Lähiömutsi

 2. Riina Ala-Panula says:

  Hei,

  Harmi kun esitätte esitykset Muumi ja Unikuski niin harvoin! Voisiko olla tilausta useammalle esitykselle? Asumme Etelä-Pohjanmaalla ja käymme Hki 2-4 kertaa vuodessa ja selvitän kaikki tarjolla olevat lastenteatteriesutykset vierailupäiviksemme esim. syyslomalla. Nämä kaksi esitystä vaikuttavat kiinnostavilta (pienen merenneidon lisäksi, johon olemme menossa). Oletteko suunnitelleet uusia esityksiä näistä kahdesta esim. Etelä-Pohjanmaalle vaikka Lapualle (!!!!!) tai Hki syyslomaviikolle. Tuo muumilaulut ovat olleet tärkeitä lauluja lapsille, levy kirjoineen on kulutettu puhki ettei levyä enää saa pyörimään. Siksi olisi niin hieno päästä esitykseen ja toiseenkin esitykseenne!

  • moona.paarto@kapsakki.fi says:

   Hei,
   Nämä esitykset ovat meillä vierailijoina, joten lisäesityksiä ei valitettavasti ole ainakaan tällä hetkellä tiedossa. Muumilevyn tiimoilta kyllä kiertävät jonkin verran, joten toivottavasti saapuvat myös lähemmäs teitä! Toivotaan, että nyt syys – tai kevätkaudella löytyy meiltäkin joku perheenne aikatauluihin sopiva esitys.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *