PERUTTU/Vappuaaton operettikonsertti

to 30.4. klo 19

Esitys peruttu 
 
LIPPUJEN VAIHTAMINEN KAPSÄKIN LAHJAKORTTIIN: 
 
Mikäli haluatte vaihtaa Lippupisteeltä ostetut, perutun esityksen liput lahjakorttiin, voitte laittaa siitä viestin Lippupisteelle osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi tai soittaa numeroon 0600 900 900 (2 e/alk.min+mpm/pvm). Viestistä tulee käydä ilmi postiosoite sekä palautettavien lippujen lippunumerot tai muu yksilöivä tieto, esim. tilausnumero. Lippupisteen asiakaspalvelussa mitätöidään asiakkaan liput ja lähetetään asiakkaalle postitse Musiikkiteatteri Kapsäkin lahjakortti, jonka arvo on lipun hinta ilman palvelupalkkioita. Lippu.fi maksaa postituskulut. Myyntipisteet eivät tee hyvityksiä lahjakortille.
 
LUE LISÄÄ:
Jos haluatte, että teille palautetaan lippurahat takaisin niin olettehan yhteydessä suoraan lippu.fi (31.5.2020 mennessä), joka hoitaa palautukset. Voitte myös tukea teatteria ja esiintyjiä, ja olla pyytämättä lippurahoja takaisin. Näin toimimalla voitte olla tukemassa teatterin olemassaoloa jatkossa. Kiitos!
Lippurahojen palautusta voi hakea linkistä: https://web.lippu.fi/palautus
Parhain terveisin, Musiikkiteatteri Kapsäkki

 

Perinteisessä Vappuaaton konsertissa kuullaan riehakkaita operettisävelmiä ja kilistellään kuplajuomaa hurmaavien laulajien ja taidokkaiden muusikoiden seurassa! 

Laulu – Jyri Lahtinen, Reetta Ristimäki, Ville Salonen, Eeva Semerdjev

Viulu – Mauri Saarikoski

Piano – Tuomas Juutilainen

 

Kesto: n. 2 h (sis. väliajan)

Esityksessä anniskeluoikeudet Teatterisalin permannolla. Parvi ei kuulu anniskelualueeseen.