VIMMA

pe 25.9.2020  klo 19

Liput: 17,50€

OSTA LIPUT TÄSTÄ!

Nuorten kantaaottavien ammattimuusikoiden muodostama Vimma pureutuu musiikissaan luontosuhteeseen ja ilmastohaasteisiin.

VIMMA on 2020-luvun Tulenkantajat ja Ultra Bra. Yhtye voitti Vuoden tulokas -palkinnon Etnogaalassa 2020. Perusteluna oli innovatiivisuus ja musiikillinen manifesti.

Me kaikki tiedämme, missä mennään: tiedämme, että näin jatkaessamme inhimillinen pahoinvointi lisääntyy räjähdysmäisesti ekologisten järjestelmien romahtaessa. Meillä on moraalinen velvollisuus vaikuttaa, mutta tosiasiallisesti teemme tämän myös itsemme vuoksi. Haluamme elämän, jossa ei tarvitse taistella hengissä pysymiseksi. Siksi meidän on saatava luontosuhteemme kuntoon.

Tätä tarkoitusta varten syntynyt VIMMA on alusta ja aate: vimma on se tunne, kun haluaa valtaa, jotta voi korjata asiat. VIMMAlla on tavoite: halu saada meidät rakastamaan luontoa. VIMMAn keikoilla taiteen kautta annetaan tajuamisen tapahtua. Vain päästyämme käsiksi syvimpiin inhimillisiin tunteisiin, kuten rakkauteen ja empatiaan, voimme luoda oikean kansanliikkeen ja saada todellista muutosta aikaan.

Vimma haluaa tukea Luonnontieteellisen keskusmuseon, Luomuksen, tärkeää työtä ja lahjoittaa siksi osan konsertin lipputuloista Helsingin yliopiston Luonnon monimuotoisuuden rahastoon.

Kesto: 1 h (ei väliaikaa)

Esityksessä anniskeluoikeudet Teatterisalin permannolla. Parvi ei kuulu anniskelualueeseen.