Wolandin iloinen seurue

Ensi-ilta to 13.8. klo 19 | su 16.8. klo 19 

Liput: 20€

OSTA LIPUT TÄSTÄ!

-Saatana saapuu Helsinkiin, osa I

Wolandin iloinen seurue on uuden ajan kabaree, jossa Bulgakovin Saatana saapuu Moskovaan –romaanista tutut hahmot pääsevät vauhtiin tämän ajan Suomessa!

Mitä virkaa olisi hyvällä, jos paha olisi maailmasta poistettu? Entä kummat saavat enemmän tuhoa aikaan maailmassa, hyvät vai pahat ihmiset? Mikä on pahan palkka?

Wolandin iloinen seurue on makaaberi kabaree siitä, mitä tapahtuu kun Saatana saapuu teatteriin. Myllyteatterin taitavat esiintyjät luovat viihdyttävän kokonaisuuden, jossa sirkus, musiikki, tanssi ja teatteri sulautuvat yhteen. Fyysinen, visuaalinen ja musiikintäytteinen kokonaisuus jakaa armoa syntisille mutta ei pelkureille.

Ohjaus ja dramaturgia on Myllyteatterin taiteellisen johtajan Aino Kiven käsialaa, kapellimestarina toimii Petri Tiainen, muusikko-äänisuunnittelijana Joonas Outakoski ja valosuunnittelijana Mika Haaranen.

Lavalla ovat Myllyteatterin valovoimaiset esiintyjät Ines Kakkonen, Riia Kivimäki, Mirva Kuivalainen, Saku Mäkelä, Kaisa Niemi ja Yuko Takeda.

Lisäksi työryhmään kuuluu lavastaja Aino Koski ja pukusuunnittelija Aino Simola sekä tuottaja Leo Van Aerschot.

Alkuperäisteos: Mihail Bulgakovin Saatana saapuu Moskovaan.

Myllyteatteri on vuodesta 2003 toiminut pieni helsinkiläinen ammattiteatteri, joka tekee visuaalista ja fyysistä teatteria, puheen kanssa ja ilman.

Kesto: n. 1 h

kuva: Veera Konsti