SIIRRETTY/Yhdessä yli 40 vuotta – Eija Ahvo, Susanna Haavisto, Esa Helasvuo

ke 15.4.2020 klo 19  ke 9.9.2020 klo 19

Liput: 32 € / 28 €

OSTA LIPUT TÄSTÄ!
15.4.2020 klo 19 konsertti siirtyy pidettäväksi 9.9.2020 klo 19
 
Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen ajankohtaan. Mikäli päivä ei sovi, voitte hakea rahanpalautusta 31.5.2020 mennessä tästä linkistä https://web.lippu.fi/palautus
 
Mikäli haluatte vaihtaa Lippupisteeltä ostetut, perutun esityksen liput Musiikkiteatteri Kapsäkin lahjakorttiin, voitte laittaa siitä viestin Lippupisteelle osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi tai soittaa numeroon 0600 900 900
(2 e/alk.min+mpm/pvm). Viestistä tulee käydä ilmi postiosoite sekä palautettavien lippujen lippunumerot tai muu yksilöivä tieto, esim. tilausnumero. Lippupisteen asiakaspalvelussa mitätöidään asiakkaan liput ja lähetetään asiakkaalle postitse Musiikkiteatteri Kapsäkin lahjakortti, jonka arvo on lipun hinta ilman palvelupalkkioita. Lippu.fi maksaa postituskulut. Myyntipisteet eivät tee hyvityksiä lahjakortille.
 
Mikäli uusi päivämäärä ei sovi teille, ettekä halua vaihtaa lippujanne lahjakorttiin, voitte myös olla pyytämättä rahojanne takaisin ja tukea näin teatteria ja sen esiintyjiä. Kiitos!

 

Kahden pienen naisen äänet kohtasivat yli 40 vuotta sitten Helsingin Kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä. Syntyi ääniystävyys.

Laulaminen on heille yhteistä hengittämistä, elämän ravintoa ja tunteiden jakamista. Se on enemmän kuin nuotteja, tahtilajeja, sanoja tai kirjaimia. He ovat tarinoiden kertojia ja laulunkielen taitajia. Heidän mielestään se on kielitaito, jota ymmärretään kaikkialla. Nämä kansainvälistä tasoa olevat tulkitsijat saavat kuulijat hämmästelemään – voiko tämän todella kokea Suomessa eikä vain Berliinissä, Pariisissa tai Los Angelesissa.

Ahvo ja Haavisto puhkeavat nelikymppiseen kukkaan Esa Helasvuon, yhden miehen suuren orkesterin herkällä kämmenellä.

Yhdessä yli 40 vuotta -konsertti syntyy lauluista, jotka on laulettava juuri nyt. Laulut ja heijastetut kuvat muodostavat tarinan, jonka kuulija itse kirjoittaa itselleen. Kohotetaan malja laululle!

 

Kesto: 2 h (sis. väliajan)

 

Esityksessä anniskeluoikeudet Teatterisalin permannolla. Parvi ei kuulu anniskelualueeseen.

 

Kuva: Ari Talusén