Yksinäisten kaupunki

to 20.2. klo 19

Liput: 29 € / 25 €

OSTA LIPUT TÄSTÄ!

 

Harvoin vakavasta aiheesta kertovan esityksen yleisössä on näin viihdyttävää.Yksinäisten kaupunki onnistuu olemaan valoisa myös synkissä hetkissään. HS, Laura Kytölä 14.3.2019:  ★★★★

Yli puoli miljoonaa suomalaista kärsii yksinäisyydestä joten yksinäisyys on jo kansansairaus. Yksinäisten kaupunki kertoo siis meistä, tästä maasta ja tästä kaupungista. Se kertoo kaduista, joilla yksinäisyys kulkee, asunnoista jotka yksinäisyys on vallannut, ihmisistä, jotka yrittävät selvitä elämästään.

Yksinäisten kaupunki kutsuu kylään, avaa oven toivolle ja tahtoo valaa uskoa ihmisiin ja siihen, että meillä on mahdollisuus kohdata toisemme.

Yksinäisten kaupunki on läpisävelletty matka läpi kaupungin, jossa ihminen on ihmistä vailla. Se on uutta suomalaista musiikkiteatteria, draamallinen konsertti, kohtaamispaikka.
Yksinäisten kaupunki ei ole aiheestaan huolimatta synkkä eikä surkea, sillä siellä missä ihmistä lähemmin tarkastellaan, on aina myös aihetta nauruun. Yksinäisten kaupunki on säveltäjä Jukka Nykäsen ja kirjailija Eppu Nuotion viides yhteinen teos ja sen ohjaa musikaalin Grand old man Kurt Nuotio.

Lue tästä Helsingin Sanomien arvostelu!

Lue tästä kirkon ja kaupungin artikkeli!

Lue myös Demokraatin arvostelu!

 

Käsikirjoitus: Eppu Nuotio
Sävellys: Jukka Nykänen
Ohjaus: Kurt Nuotio
Lavastus ja puvustus: Sanna Pelliccioni
Koreografia: Johanna Elovaara
Esiintyjät: Emmi Hatjasalo, Ari-Matti Hedman, Veera Railio ja Mikael Saari
Muusikot: Jukka Nykänen – piano, Siljamari Heikinheimo – viulu, ja
Senja Rummukainen – sello.
Kesto: n 1 h 15 min, ei väliaikaa

 

Esityksessä anniskeluoikeudet Teatterisalin permannolla. Parvi ei kuulu anniskelualueeseen.

Kuva: Laura Reunanen