SIIRRETTY/Maailman ympäri 80 päivässä

su 13.9. klo 14 | su 20.9. klo 14

OSTA LIPUT TÄSTÄ!

Liput: 34 € / 26 € / 20 € Perheliput: 95 €

Esitykset la 14.3. ja su 15.3. korvataan esityksellä su 13.9.2020 klo 14.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen ajankohtaan. Mikäi päivä ei sovi, voit hakea rahanpalautusta 31.5.2020 mennessä tästä linkistä https://web.lippu.fi/palautus. Mikäli haluatte vaihtaa Lippupisteeltä ostetut, perutun esityksen liput lahjakorttiin, voitte laittaa siitä viestin Lippupisteelle osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi tai soittaa numeroon 0600 900 900 (2 e/alk.min+mpm/pvm). Viestistä tulee käydä ilmi postiosoite sekä palautettavien lippujen lippunumerot tai muu yksilöivä tieto, esim. tilausnumero. Lippupisteen asiakaspalvelussa mitätöidään asiakkaan liput ja lähetetään asiakkaalle postitse Musiikkiteatteri Kapsäkin lahjakortti, jonka arvo on lipun hinta ilman palvelupalkkioita. Lippu.fi maksaa postituskulut. Myyntipisteet eivät tee hyvityksiä lahjakortille.

 

“Esitys on anarkistinen ilotulitus, jossa on katuteatterin rosoa ja parhaimman sketsiviihteen pähkähulluutta.”  Laura Kytölä, HS ***

 

Jussi Nikkilän ohjaama vauhdikas koko perheen seikkailu Jules Vernen klassikosta saapuu vuoteen 2020. 

Matemaattisen tarkasti rutiinejaan noudattava Phileas Fogg ja hänen palvelijansa Passepartout syöksyvät vauhdikkaaseen seikkailuun, kun Fogg lyö omaisuutensa vetoa, että pystyy  matkustamaan maailman ympäri 80 päivässä. Rutiinien täyttämä elämä jää taakse ja edessä on uskomaton matka.

Kapsäkin tulkinnassa viisi näyttelijää sukeltaa pelottomasti ja ennakko­luulottomasti tekoviiksiä, takkeja ja mantereita tiuhaan vaihtaen jännityksentäyteiseen seikkailuun. Matkaa tehdään ohikiitävistä maisemista inspiroituvan musiikin siivittämänä. Tästä kommellusten ja huumorin täyteisestä reissusta ei kukaan selviä rähjääntymättä. Mutta onko suurin matka se, joka kuljetaan höyryjunilla, elefanteilla ja siipirataslaivoilla? Vaiko se lyhyt, mutta sitäkin vaivalloisempi reitti ihmisen omiin salattuihin syövereihin? Tai ehkä vaativin on sittenkin se vaikeakulkuinen ja vaaroja täynnä oleva taival, joka johtaa toisen ihmisen luo? Ensi-ilta oli ­Musiikkiteatteri Kapsäkissä 2.10.2019. 

 

Alkuperäisteksti: Jules Verne
Ohjaus ja dramatisointi: Jussi Nikkilä
Sanoitukset: Jussi Nikkilä
Musiikki: Työryhmä
Puku-, naamiointi- ja lavastussuunnittelu: Riitta Röpelinen
Valosuunnittelu: Tuittu Teivainen
Äänisuunnittelu: Jan Noponen
Esiintyjät: Paavo Kerosuo, Antti Korhonen, Veera Railio, Olli Riipinen ja Anna-Sofia Tuominen

Suositusikä: 7+
Kesto: n. 2 h (sis. väliajan)

 

Kuva: Iivo Lindqvist