Maailman ympäri 80 päivässä

su 13.9. klo 14 | su 20.9. klo 14

OSTA LIPUT TÄSTÄ! OSTA LIVE-STREAMLIPUT/TALLENNELIPUT TÄSTÄ!

Liput: 34 € / 26 € / 20 € Perheliput: 95 €

“Esitys on anarkistinen ilotulitus, jossa on katuteatterin rosoa ja parhaimman sketsiviihteen pähkähulluutta.”  Laura Kytölä, HS ***

Jussi Nikkilän ohjaama vauhdikas koko perheen seikkailu Jules Vernen klassikosta saapuu vuoteen 2020. 

Matemaattisen tarkasti rutiinejaan noudattava Phileas Fogg ja hänen palvelijansa Passepartout syöksyvät vauhdikkaaseen seikkailuun, kun Fogg lyö omaisuutensa vetoa, että pystyy  matkustamaan maailman ympäri 80 päivässä. Rutiinien täyttämä elämä jää taakse ja edessä on uskomaton matka.

Kapsäkin tulkinnassa viisi näyttelijää sukeltaa pelottomasti ja ennakko­luulottomasti tekoviiksiä, takkeja ja mantereita tiuhaan vaihtaen jännityksentäyteiseen seikkailuun. Matkaa tehdään ohikiitävistä maisemista inspiroituvan musiikin siivittämänä. Tästä kommellusten ja huumorin täyteisestä reissusta ei kukaan selviä rähjääntymättä. Mutta onko suurin matka se, joka kuljetaan höyryjunilla, elefanteilla ja siipirataslaivoilla? Vaiko se lyhyt, mutta sitäkin vaivalloisempi reitti ihmisen omiin salattuihin syövereihin? Tai ehkä vaativin on sittenkin se vaikeakulkuinen ja vaaroja täynnä oleva taival, joka johtaa toisen ihmisen luo? Ensi-ilta oli ­Musiikkiteatteri Kapsäkissä 2.10.2019. 

Alkuperäisteksti: Jules Verne
Ohjaus ja dramatisointi: Jussi Nikkilä
Sanoitukset: Jussi Nikkilä
Musiikki: Työryhmä
Puku-, naamiointi- ja lavastussuunnittelu: Riitta Röpelinen
Valosuunnittelu: Tuittu Teivainen
Äänisuunnittelu: Jan Noponen
Esiintyjät: Paavo Kerosuo, Antti Korhonen, Veera Railio, Olli Riipinen ja Anna-Sofia Tuominen

Suositusikä: 7+
Kesto: n. 2 h (sis. väliajan)

Kuva: Iivo Lindqvist