Neljä pientä annosta LOPPUUNVARATTU

Kuvassa Neljä pientä annosta -esityksen näyttelijä Martti Suosalo lautanen ja kuohuviinilasi kädessään mustaa taustaa vasten.

02.12.2023 16:00 | 02.12.2023 19:00 | 04.12.2023 19:00 | 05.12.2023 19:00

OSTA LIPUT

 

Neljä pientä annosta

Yleisön rakastama esitys jo vuodesta 2013!

Musiikkikomedia Neljä Pientä Annosta sisältää illallisen yhdelle ja kolme muuta naurattavaa elämystä. Martti Suosalo eläytyy rooleihin hovimestarista nuotinkääntäjään ja Iiro Rantala pianopedagogista sankarisolistiin. Lotta Kuusisto huolehtii proseduureista. Yleisön suosikkiesitystä on esitetty täysille katsomoille niin Suomessa kuin ympäri Eurooppaakin.

Neljästä hulvattomasta sketsistä koostuva esitys esittelee mm. Suosalon taipuisan roolihahmon Arvo Savelan, joka on näyttelijän alter ego:  jäyhä suomalainen perusmies, joka ei todellakaan ole mikään puheiden pitäjä. Yksi annos taas nautitaan flyygelin äärellä, kun yleisö pääsee mukaan Iironin pianokouluun. Roisilla huumorilla sävytetty pikakoulutus vie pianonsoiton saloihin sekä flyygelin historiaan.

Illallinen yhdelle puolestaan on uudenvuoden tv-klassikko vuodelta 1963. Kulttimaineessa Suomessakin olevassa sketsissä iäkäs Sofie-neiti juhlistaa syntymäpäiviään enemmän ja enemmän humaltuvan hovimestarinsa avustuksella.

 

Liput: 44€/38€ 

Kesto: 1 h 30 min (ei väliaikaa)

Parvipaikat pääset ostamaan, kun rullaat Lippu.fi verkkokaupan sivua alaspäin. 

 

Ryhmävaraukset ja lisätiedot osoitteesta liput@kapsakki.fi
 
Huom! Kaikki esitykset tällä hetkellä loppuunvarattu.

 

 

Tee teatterielämyksestäsi astetta parempi varaamalla illallispaketti!

Kolmen ruokalajin illallinen ravintola Bistro K:ssa ennen esitystä tai esityksen jälkeen. 
 
 
Varaa illallinen laittamalla viestiä osoitteeseen bistrok@marcante.fi 
Illallisvarausta tehdessä, ilmoitattehan samalla esityksen, illallisen ajankohdan (ennen vai jälkeen esityksen) sekä henkilömäärän. 
 
 

Tutustu ohjelmistoomme